Zoeken
De huizenmarkt verandert voortdurend en is voor een leek vaak moeilijk te overzien. Wij zijn door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk echter uitstekend op de hoogte van de kleinste bewegingen. Zodra wij uw wensen, eisen en financiële mogelijkheden kennen, bekijken wij de markt ook met uw ogen. Zo verzekert u zich ervan steeds op de hoogte te zijn van het allerlaatste aanbod.

Bezichtigen
Bij de aankoop van een woning spelen gevoel en persoonlijke smaak de hoofdrol. Toch wilt u niet over één nacht ijs gaan. Wij begeleiden u daarom persoonlijk bij elke bezichtiging en voorzien u gedurende het hele aankooptraject van alle informatie die van belang kan zijn. Wij geven verbouwingsadviezen, lichten u in over bestemmingsplannen en mogelijke ontwikkelingen in de omgeving en geven uiteraard ook aandacht aan de financiële en juridische aspecten. U kunt zich dus met een gerust hart concentreren op de hoofdzaak: een goede beslissing nemen bij de aankoop van uw woning.

Kopen
Bij de uiteindelijke aankoop komt het aan op nauwkeurigheid om vervelende verrassingen te voorkomen. Wij laten in de meeste gevallen door een gecertificeerd bureau een bouwkundige inspectie uitvoeren, stellen zelf een op maat gesneden koopakte op, organiseren een allerlaatste inspectie en begeleiden uw bezoek aan de notaris. Uiteraard controleren wij voor u alle documenten, zoals de (concept)overdrachtsakte en de transportakte tot in detail. Wij zijn klaar als u naar tevredenheid het huis bewoont. Maar ook als nieuwe eigenaar blijft u bij ons natuurlijk altijd welkom voor hulp en advies.