Taxatierapport

Heeft u een waardebepaling nodig voor het afsluiten van een hypotheek of bijvoorbeeld voor fiscale doeleinden, dan moet u daarvoor een schriftelijk taxatierapport overleggen. Ook daarvoor bent u bij Frank Vermeulen Makelaardij aan het juiste adres.

Wij werken sinds kort nauw samen met VTE makelaars o.g. in Loosdrecht. Jan-Paul Honders van VTE makelaars is een ervaren Register Makelaar-Taxateur en is volledig gecertificeerd om uw woning te taxeren. Hij is onder meer aangesloten bij Stichting Vastgoedcert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. VTE makelaars hanteert een voordelig tarief voor uw taxatie en werkt snel. Normaal gesproken heeft u het taxatierapport binnen enkele werkdagen na opname van de woning in huis.

Gevalideerd taxatierapport

Veel hypotheekverstrekkers en andere financiële instellingen verlangen een gevalideerd taxatierapport. Het taxatierapport wordt dan door VTE makelaars conform een standaardmodel opgemaakt en vervolgens door een onafhankelijk validatie-instituut op juistheid gecontroleerd.

VTE makelaars werkt hiervoor samen met zowel het NWWI als de Taxateurs Unie. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich hierbij aansluiten. U kunt er dus op rekenen dat u een objectief, betrouwbaar en goed onderbouwd taxatierapport ontvangt, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. En dat tegen een scherpe prijs!

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken voor een gratis waardebepaling of heeft u een (gevalideerd) taxatierapport nodig? Neem dan contact met ons op of rechtstreeks met VTE makelaars, tel. 035 888 33 77 of info@vte-makelaars.nl.