Vorige | Volgende
Verkocht

Torenweg 12 NEDERHORST DEN BERG, Gooi en Vechtstreek

Deze woning is verkocht

Omschrijving

BENT U OP ZOEK NAAR EEN LANDELIJK GELEGEN PERCEEL BOUWGROND VAN 1.720 M2, DAN IS DIT UW KANS! In het buitengebied van Nederhorst den Berg, op ca. 40 m afstand van de Vecht, ligt dit royale perceel bouwgrond van 1.720 m2. Het perceel biedt volop ruimte om naar eigen inzicht een vrijstaand woonhuis met een netto footprint van 230 m2 inclusief bijgebouwen en exclusief vergunningvrije bijgebouwen te...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

BENT U OP ZOEK NAAR EEN LANDELIJK GELEGEN PERCEEL BOUWGROND VAN 1.720 M2, DAN IS DIT UW KANS!

In het buitengebied van Nederhorst den Berg, op ca. 40 m afstand van de Vecht, ligt dit royale perceel bouwgrond van 1.720 m2.
Het perceel biedt volop ruimte om naar eigen inzicht een vrijstaand woonhuis met een netto footprint van 230 m2 inclusief bijgebouwen en exclusief vergunningvrije bijgebouwen te realiseren.
Aan drie kanten van het perceel heeft u een weids uitzicht over het landschap van de Horn en Kuijerpolder. De dorpse voorzieningen liggen op ca. 500 m afstand.

Dit van oorsprong agrarische perceel is door middel van een wijzigingsplan omgezet in de bestemming wonen, zie www.ruimtelijkeplannen.nl Voor het wijzigingsplan zijn de verplichte onderzoeken uitgevoerd, zoals natuurtoets, verkennend bodem- en asbestonderzoek, een asbestinventarisatie, een Aeriusberekening, etc. Het perceel heeft nu de bestemming wonen op basis waarvan een omgevingsvergunning kan worden aangevraagd. De bestaande bebouwing dient te worden geamoveerd door de koper.

Kenmerken:
• De mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw(en).
• Een kadastraal perceel van ca. 1.720 m2 in de Horn- en Kuijerpolder;
• Een frontbreedte ca. 49 m en een diepte van ca. 35 m;

Algemene voorschriften (bestemming)
• Maximum bebouwbare oppervlakte van 230 m2 (netto footprint) inclusief de bijgebouwen en exclusief vergunningvrij bouwen
• Voor het hoofdgebouw geldt een maximum nok- en goothoogte van resp. 9 en 4,5 m;
• De nok- en goothoogte van de bijgebouwen bedragen resp. 5 en 3 m;

Het dorp Nederhorst den Berg
Het dorpscentrum ligt op ca. 500 m afstand. Er is een fraai dorpsplein met een supermarkt en enkele speciaalzaken en er is voldoende parkeerruimte. Op de hoek van het Ankeveensepad is een uitstekende bistro met terras.
Nederhorst den Berg is een levendig dorp met drie basisscholen en veel verenigingen en sportclubs. Het is omringd door natuur en water en biedt volop recreatiemogelijkheden.
Nederhorst den Berg maakt deel uit van de gemeente Wijdemeren, dat daarnaast bestaat uit vijf andere dorpen: Ankeveen, Kortenhoef. 's-Graveland, Loosdrecht en Breukeleveen. Het stadje Weesp (op ca. 6 km) wordt ook veel bezocht door Bergers, terwijl omroepstad Hilversum op ruim 10 km afstand een regionale centrumfunctie heeft. Door de centrale ligging wonen hier veel mensen die hun werkplek in Amersfoort, Utrecht of Amsterdam hebben.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bieding of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie.

Dit perceel wordt collegiaal aangeboden door Frank Vermeulen Makelaardij met VTE Makelaars in Loosdrecht, tel. 035 888 33 77, e-mail info@vte-makelaars.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1720 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nederhorst den Berg
Sectie
A
Perceel
1680
Oppervlakte
1720 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Torenweg 12 NEDERHORST DEN BERG, Gooi en Vechtstreek

naar Torenweg 12 NEDERHORST DEN BERG, Gooi en Vechtstreek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand