Frank Vermeulen: ‘Een goede makelaar verdient zich dubbel en dwars terug.’
Er zijn verschillende manieren om een woning te verkopen. Zelf of via een makelaar. Zelf verkopen is veel meer werk dan u zou verwachten. Het brengt vaak ook een groot risico met zich mee, doordat de opbrengst kan tegenvallen door het hanteren van een verkeerde vraagprijs, doordat de marktkennis ontbreekt en men als particulier geen ervaring heeft met dit soort onderhandelingen. Bovendien is men veel te emotioneel betrokken bij de verkoop van de eigen woning om dat goed te kunnen doen. Om nog maar te zwijgen over alle juridische voetangels en klemmen en het achteraf oplossen van problemen met de koper als er iets fout gaat. Kortom, zelf verkopen kost vaak meer geld dan u bespaart op de makelaarskosten.

Maar welke makelaar neemt u? De ene makelaar is de andere niet. Evenals bij elk ander vak wordt het resultaat bepaald door de mate van vakkennis en inzet, want het blijft uiteindelijk mensenwerk. Als geen ander realiseren wij ons dat de verkoop van uw huis niet alleen een zakelijke, maar ook een emotionele aangelegenheid is.

Het kan gebeuren dat een woning maanden onnodig lang te koop staat door bijvoorbeeld een verkeerde vraagprijs. Want de makelaar met de hoogste vraagprijs is vaak niet de beste makelaar, integendeel. Hoe langer een pand te koop staat, des te lager de uiteindelijke opbrengst, zo heeft onafhankelijk onderzoek bevestigd. Daarom besteedt Frank Vermeulen Makelaardij veel aandacht aan het samen met u bepalen van de juiste vraagprijs en het uitzetten van een goede verkoopstrategie, uiteraard gekoppeld aan een doelgerichte mediacampagne. Want voor een goede en snelle verkoop is heel wat meer nodig dan een bord in de tuin en een vermelding op funda. Een actieve aanpak is noodzakelijk. Die wordt gewaarborgd door de jarenlange makelaarservaring van Frank Vermeulen, zijn uitgebreide netwerk en zijn kleine, uiterst professionele kantoor aan huis. Heeft u verkoopplannen? Zoekt u een nieuwe woning? Is er een taxatie nodig? Bel Frank Vermeulen Makelaardij voor een vrijblijvend gesprek, telefoon 0610 70 20 89.